Dag 386-388 (25 t/m 27 november 2011) weekend

Vrijdag weer een VU-dagje. Dit keer was het eigenlijk niet zo heel erg om te gaan, want Nigel en zijn moeder Carry waren er ook. De verpleging maakte al een opmerking dat het een gezellige boel was bij ons en dat klopte ook wel. Er waren geen andere kindjes dus dan kan en mag het ook best wel wat uitbundiger, je moet er tenslotte toch iets van maken.

Xena voelde zich gelukkig weer wat beter, nog niet helemaal de oude, maar geen verhoging of koorts. Haar oksel is nog een keer onderzocht, deze is nog wel dik maar niet meer zo dik als een paar dagen daarvoor.

Mede door Nigel en Carry vlogen de uren voorbij en mochten wij om kwart over twaalf al weer huiswaarts. ‘s Middags heeft Xena nog gerust maar in de avond was zij vol energie. Heerlijk om te zien.

Helaas kreeg ik vrijdagavond een enorme migraine-aanval waardoor ik de hele nacht aan het spoken ben geweest. ‘s Ochtends er wel vroeg uit, maar ik ben weer teruggegaan naar bed. Xena lag ook nog steeds te slapen en zij werd pas om 12 uur wakker. Ze zal het wel nodig gehad hebben.

Wij hadden zaterdag met de familie Cadogan afgesproken. Ik zou kookles krijgen, maar nog een beetje wazig door de medicijnen heb ik eigenlijk alleen maar toegekeken en een beetje in de wok geroerd. Xena had de grootste lol en ze is weer flink actief geweest op de Wii. Ze wordt steeds actiever en ze geniet van de normale dingen die pubers horen te doen. Het was een hele geslaagde middag/avond en we hebben heerlijk gegeten. Dank je wel, lieve Monique en Leroy!

Ik heb wat foto’s gemaakt, geen fantastische kwaliteit maar toch wel leuk om hier te plaatsen.

De meisjes Cadogan en Xena op de Wii

Heerlijk Surinaams gegeten

 
Zondagmorgen hadden we afgesproken met Sandra en haar dochtertjes Fenne en Juliet. Sandra ken ik via twitter en we hebben haar elkaar twee keer eerder ontmoet. Fenne heeft ook kanker gehad maar is inmiddels klaar met de behandeling. Vorig jaar zou de familie voor drie jaar naar Singapore vertrekken, maar toen werd Fenne ziek, nu gaan ze voor de herkansing. Over een kleine drie weken vertrekken ze. Zij wilde voor die tijd nog heel graag een keer taartjes maken en dat was vandaag. Het was heel gezellig en de dames zijn echte natuurtalenten. Het was fijn Sandra nog even wat langer gesproken te hebben en uiteraard nog even gezien te hebben. Wij wensen de familie heel veel succes in Singapore en als wij ooit in onze rijke dagen komen, dan komen wij jullie bezoeken.
 

Juliet, Sandra en Fenne met hun creaties

 

‘s Avonds waren we door de Burgers uitgenodigd voor een etentje bij de Toerist. We hadden iets te vieren namelijk het 12,5 jarig huwelijksfeest van Mark en Esther. Zoals verwacht, heerlijk gegeten en weer genoten van hun gezelschap.

Toen wij naar de auto liepen attendeerde Xena mij op een ster, een fonkelende ster in een voor de rest donkere lucht. “Kijk mama, die mooie ster is Guusje”!

Een fonkelende ster

xAnja

3 thoughts on “Dag 386-388 (25 t/m 27 november 2011) weekend

 1. Fion

  Ik heb de ster gisteren ook gezien!
  Fonkelde idd heel bijzonder en intens.

  Fijn dat een moeizame week toch nog “gewoon” kon worden afgesloten.

  Laatste 3x week !!!!!! Yeah

  Reply
 2. Debby

  Fijn dat ‘t steeds wat beter gat met Xena, goed om te lezen!! En wat mooi van haar van die ster, Guusje!

  Reply
 3. wil van der meer

  Hoi Anja,
  Ik zie steeds vaker die prachtige taarten van jou langskomen, ken je het tv-programma “de taarten van Abel”? Volgens mij heb jij een variant hierop, “de taarten van Anja” Ik wil je heel graag iets vertellen, maar ik ben nog uit het stenen tijdperk en kan dus niet twitteren. Zou je mij willen mailen? Mijn mailadres is: wilvandermeer@home.nl

  Reply

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *