Dag 383 (22 november 2011) lamlendig

Xena is pas laat gaan slapen, ze had natuurlijk in de middag paar uur geslapen. Maar toen ze sliep (mede onder invloed van lorazepam), toen sliep ze ook goed. Xena is een echte woelwater en ligt het liefste dwars in het bed, dat merk je wel.

Uiteindelijk heb ik haar wakker gemaakt omdat Marcel, Dana en ik naar de huisarts moesten voor onze griepprik. Ik wilde niet dat zij wakker werd terwijl wij niet thuis waren. Helaas was ze weer beroerd, gelijk weer medicijnen ingenomen en geprobeerd wat te eten.

De griepprik moeten wij hebben om Xena te kunnen beschermen. Zij mag zelf geen griepprik, terwijl zij natuurlijk wel tot de risicogroep behoort. Door familie te vaccineren, verklein je weer een beetje de kans dat griep vat op haar krijgt. Daar vertrouwen we dan maar op.

Xena heeft zich de hele dag lamlendig gevoeld, hoofdpijn en misselijk. Ze is nog even haar bed uit geweest om huiswerk te maken en om te eten maar dat was allemaal van korte duur. Het is echt jammer want na de goede ervaring van vorige week, hadden we goede hoop dat we de juiste medicijncombinatie hadden gevonden.

Zoals ze zich nu voelt, zit school er morgen ook niet in.

Vanmiddag heeft Carry (moeder van lotgenoot Nigel) het aquarium van Xena verlost van een deel van de inmiddels hele grote guppenfamilie. Enkele weken geleden heb ik zelfs een klein aquarium erbij gekocht om een groot gedeelte van de guppenfamilie in over te zetten. De eerste twee guppenvrouwen moesten we verlossen van een paar erg opgewonden guppenmannetjes, vandaar een nieuwe bak. Maar er werden steeds meer nieuwe guppenbaby’s geboren. Carry heeft een heel groot aquarium dus zij wilde onze guppen wel hebben. Xena blij, want nu is er weer ruimte voor nieuwe visjes.  Carry, dank je wel.

Helaas dus geen topdag, morgen nieuwe ronde, nieuwe kansen.

xAnja

5 thoughts on “Dag 383 (22 november 2011) lamlendig

 1. Fion

  Vervelend dat hij niet lekker gevallen is 🙁
  maar het zegt gelukkig nog niets over de volgende.
  Zorg maar dat je zoveel mogelijk drinkt en zo snel mogelijk weer helemaal fit bent Xena. Dan valt de volgende vast weer beter. En niet vergeten elke dag even naar buiten te gaan voor de frisse lucht. Morgen weer naar het Vu daarna is het weer 1tje minder.

  Denk aan jullie

  Reply
 2. Nandy

  Het wordt aftellen voor jullie !
  Morgen een goede dag gewenst in de VU en met alle steun die we kunnen geven !!

  Kus,
  Nandy

  Reply

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *