Dag 377 (15 november 2011) Ik sta op voor……………….

Xena ging pas laat slapen, maar heeft wel redelijk geslapen. Ze had nog even het plan opgevat om de laatste twee uur naar school te gaan, maar toen ze opstond, zag je haar wit wegtrekken en werd ze heel beroerd. Geen goed idee dus. In de loop van de dag knapte ze wel op, maar de angst dat het terugkomt als ze op school zit, is te groot. Dus helaas vandaag weer geen dagje school. Morgen nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Haar rug is alleen met bewegen nog gevoelig dus dat gaat ook de goede kant op.

Vanmorgen was Carry (moeder van Nigel) in de buurt en zij kwam gezellig een kopje thee drinken. Het is fijn om met mensen te praten die in hetzelfde schuitje zitten. Buiten dat is Carry een heerlijk mens, die als wij elkaar niet onder deze omstandigheden ontmoet zouden hebben, ook een vriendin van mij had kunnen zijn.

‘s Middags voelde Xena zich goed genoeg om de studieboeken tevoorschijn te halen en heeft ze toch een paar uurtjes aan haar huiswerk gewerkt. Rond drie uur kwam Jeanine haar ophalen, Xena wilde graag afspreken met Boxie, maar die is weer in Oostenrijk, dus heeft ze met Bronty op de Wii gespeeld. Even een andere omgeving, het heeft haar goed gedaan.

Trouwens afgelopen weekend heeft Boxie een hele goede prestatie neergezet op het NK in Landgraaf. Kijk maar eens naar deze filmpjes. Wij zijn onwijs trots op ons nichtje!

http://www.youtube.com/watch?v=J2tn68iYgnw&feature=share

http://www.youtube.com/watch?v=zjuhAdmwXR8

Vanavond wilde Xena kip uit de oven, met roosevelt-aardappeltjes en sperziebonen, dus dan maken we dat. Ze heeft niet gegeten maar gevreten. Heerlijk vond ze het.

Na het eten weer aan haar huiswerk en daarna tv kijken. Samen hebben we ook nog naar de foto’s van ‘ik sta op’ gekeken. Ik had wel al een paar foto’s gezien uit naam van Xena maar er waren er toch ook een paar bij die ik nog niet gezien had. Dank je wel lieve opa en oma van Lotte, Monique M., Malou, Isabel, Jady, Candy-Rae en Maartje wij vinden het heel fijn. Ik moest natuurlijk weer even een traantje wegpinken, ik vind het zo lief. Ik hoop dat ik nu niemand vergeten ben, zo ja, sorry dan corrigeer ik dit nog. Het is al laat ;-)!

Morgenavond is die speciale uitzending van het KWF. Vorig jaar lag Xena in het ziekenhuis en durfde wij het niet aan om er naar te kijken. Dit jaar is het ook spannend, zal best emotioneel zijn. Zeker omdat er heel veel foto’s zijn voor kanjerguusje en vader Lowie heeft vandaag een filmpje opgenomen voor deze uitzending. Zij zullen ook in het publiek aanwezig zijn. Er waren overigens heel veel foto’s van kinderen die wij ‘kennen’, verdrietig idee eigenlijk.

Morgen eerst school en dan weer door naar het VU, hopelijk verloopt het voorspoedig.

xAnja
 

 

6 thoughts on “Dag 377 (15 november 2011) Ik sta op voor……………….

 1. Fion

  Ik heb iedereen opgeroepen de foto van Xena met de pup te “liken” ze staat nu op 36 geloof ik. Hoop dat het helpt voor vanavond. Ik gun het al die kanjers maar Xena natuulijk helemaal.

  Ik hoop dat school lukt!
  En dat jouw hoofd een paar dagen mee werkt.

  X Fion

  Reply
 2. Malou

  Het is ook wel een prachtige foto met de pup! (Jammer dat je de pup niet ziet ;)). Ik denk aan jullie vanavond!
  Gisteren m’n haar in de envelop gedaan en er een briefje bij gedaan, ik hoop dat ik iemand er heel erg blij mee maak! Maar dat weet ik bijna wel zeker.

  Tot snel, zet ‘m op vandaag. X

  Reply
 3. Debby

  Fijn dat ‘t met de pijn wat minder is, en dat ze zo lekker “gevreten” heeft haha!

  Succes met de uitzending van vanavond, ook ik ga kijken. 2 schoolgenootjes hebben vorig jaar ‘n inzamelingsactie gehouden en mogen vanavond komen. Of ze ook aan ‘t woord komen weten we niet. Maar de uitzending op zich is natuurlijk al de moeite waard om te kijken!

  Groetjes Debby.

  Reply
 4. Jessica

  Wat een dappere strijders zijn jullie toch! Het is te hopen dat de webchair nu eindelijk snel kan komen zodat Xena wat makkelijker school kan volgen.
  Vanavond een bijzondere avond, ik houd het kort: ik denk aan jullie
  liefs
  Jess

  Reply
 5. birgit

  Hallo Anja,

  Via de site van Kanjerguusje bij jullie beland, en nu een volger aan het worden van jullie en jullie Kanjer Xena..
  Even een vraagje, Hebben jullie vandaag nog wat gehoord wat de status is vd webchair en was dat in jullie ogen positief??
  Mijn vriend werkt namelijk bij KPN en heeft zo zijn connecties hier en daar ;-).. maybe dat hij anders wat kan gaan proberen… proberen hoor, maar toch, vertelde hem gisteren over jullie en hij wou wel eens gaan kijken, maar nu ik het teruglees horen jullie vandaag al wat meer..

  Ik hoor het wel.. Kijk wel of je hier reageert bij de reacties ofzo? anders kun je me vinden bij facebook/hyves: birgit bekhuis

  vr groeten
  birgit bekhuis

  Reply
 6. Lia van assema

  Lieve mensen,
  Ik lees even bij en zie dat jullie weer heel veel hebben meegemaakt.
  Wat kom je in een andere wereld terecht en wat kost dat veel energie. Maar ook kom je weer nieuwe mensen tegen, wat heel fijn kan zijn. Knap hoe jullie dit allemaal volbrengen.
  Van mij een dikke knuffel voor jou Anja, en als ik wat kan betekenen dan bel je maar.
  Xena, ik vind je een onwijs dappere kanjer.
  Groetjes van lia

  Reply

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *