Dag 322 (20 september 2011) bijwerkingen MTX

Helaas vandaag wederom een mindere dag. Gisteravond voelde Xena zich al heel beroerd. Ik hoop nog steeds dat zij door haar verkoudheid misschien slechter reageert op de nieuwe chemo. Deze wekelijkse chemo krijgt ze tot het einde van de behandeling dus het zou wel fijn zijn als ze niet elke week twee dagen ziek is.

Xena heeft zelfs tot 10 uur uitgeslapen, zo moe is ze. Met haar eetlust is gelukkig niks mis, dus het gebakken eitje ging er wel in.

In de middag heeft Xena ruim een uur huiswerk gemaakt. Toen kwamen de muren wel een beetje op haar af, dus toen zijn we bij Jeanine, Boxie en Bronty langsgegaan. Xena is nog langer gebleven en ik ben naar huis gegaan om het eten klaar te maken. Boerenkool stond er op het menu, uiteraard met spekjes!

Vanavond haden wij een surprisefeest van Frans in verband met zijn 35-jarig jubileum bij De Zoete Inval. Helaas was het ook niet mijn dag vandaag, maar ik wilde toch heel graag even feliciteren. Marcel is bij Xena gebleven en Reinette was mijn metgezel en chauffeur deze avond, want autorijden ging niet meer. Het was zo fijn om weer iedereen te zien en om bij te praten. Ik had nog met veel meer mensen willen praten, maar na 1,5 uur was het kaarsje op.

Thuisgekomen hoorde ik van Marcel dat Xena op de loopband had gestaan, zelfs weer iets sneller dan de vorige keer. Xena lag al in bed te wachten op mij zodat ik haar kon prikken. Het is aan haar te zien, dat er veel gebeurt in haar lijf. Wit snoetje, holle ogen en een vermoeide blik. Ik hoop zo dat ze op gaat knappen van de transfusie morgen.

xAnja

2 thoughts on “Dag 322 (20 september 2011) bijwerkingen MTX

 1. Monique

  Hoi Daar

  Ook wij hopen dat ze niet altijd last heeft van de medicijnen en dat ze idd snel een beetje opknapt.
  Ik vindt het fijn te lezen dat ze al op de loopband gaat. Sterk wijfie
  Suc6
  Enegieke groet Gabriëlle en Monique

  Reply

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *