Dag 313 (11 september 2011) uit eten met Nigel en zijn familie

Ik zal blij zijn als de dexa uitgewerkt is, want die nachtelijke wandelingen zijn niet goed voor mij. Xena besloot vannacht weer in haar eigen bed te gaan slapen, gevolg daarvan was dat ik een paar uur naar het plafond heb gestaard. Het duurde dan ook even voordat de mist vanmorgen uit mijn hoofd weggetrokken was. Xena had ook niet goed geslapen, dus ze kan beter blijven liggen. Vannacht nieuwe ronden, nieuwe kansen.

Marcel heeft de televisie voor de fitness geïnstalleerd. Hij vindt het helemaal fantastisch want je kunt er mee op internet en van alles en nog wat. Het is ook wel grappig, maar ik zal blij zijn als ik er ook gewoon tv op kan kijken, die kabel is namelijk nog niet aangelegd. Zodra het echt helemaal af is (ook de schuifdeuren) dan plaats ik hier een foto. Deze week maar beginnen met trainen.

Overdag hebben we een beetje rustig aan gedaan want om 17 uur hadden we afgesproken met Nigel en zijn ouders en zus. Nigel en zijn moeder Carry kennen we inmiddels goed, maar zijn vader John en zus Samantha hadden we nog niet eerder ontmoet. Nigel had enige tijd geleden aangegeven dat hij ook wel weer een keer uiteten wilde en omdat ik wel wist waar dat veilig kon, hebben we een eetafspraak gemaakt.

Wat hebben we een hele gezellige avond gehad. Heel lekker gegeten en veel lol gemaakt. Bijzonder hoe onder zulke trieste omstandigheden nieuwe vriendschappen kunnen ontstaan. Ik koester het! Lieve Nigel, Carry, John en Samantha, bedankt voor de leuke avond!

Morgenochtend weer vroeg richting VU. Deze week gaat de klas van Xena op kennismakingskamp. Xena kan helaas niet mee. We staan er maar niet teveel bij stil. Morgen wel les in het VU.

xAnja

2 thoughts on “Dag 313 (11 september 2011) uit eten met Nigel en zijn familie

 1. Mieke

  Helaas is het weekend alweer voorbij.
  Zoals ik lees hebben jullie wel weer leuke dingen ondernomen, goed hoor!
  En An, je weet het, als je vroeg wakker bent en je hebt weer zin om nogmeer cupcakes met baileycreme te maken dan weet je waar je ze kunt afleveren.
  Ik wist het niet, anders was ik even langsgekomen om voor te proeven.

  Jammer natuurlijk dat Xena niet mee kan op kamp, enige voordeel is dat het morgen windkracht 8 wordt en haar klasgenoten op de fiets naar Bakkum moeten. Xeen dan maar binnen op de hometrainer fietsen 😉

  Denk aan jullie komende week in het VU.

  X Mieke

  Reply
 2. Fion

  Weekend al weer voorbij.

  En ik had ondanks dat ik niet aan de dexa ben ook spooknachten dus ik voel helemaal met jullie mee. Jammer dat je dan niet kunt blijven liggen idd.
  Vandaag weer VU in het nieuwe protocol. Ik ben benieuwd hoe deze gaat verlopen. Het zou toch fijn zijn als het eens mee zat.

  Jullie hebben in ieder geval wel uit het weekend gehaald wat er in zat 😉

  En lekker dat je weer cupcakes hebt gebakken. Ook al weet ik dat je er nog niet de plezier uithaalt die je daar voorheen wel uit kon halen, het feit dat het weer een beetje terug komt zie ik als positief!

  Hele dikke knuffel
  (en ik moet nu toch echt eens uit gaan zoeken wat dat wordfeut is, word helemaal nieuwsgierig getwittert 😉 ).

  Reply

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *