Dag 312 (10 september 2011) BBQ Eline

Om zeven uur werd ik ruw gewekt door de wekker van Marcel. Xena heeft vannacht weer een beddendans gedaan, dus niet zij maar Marcel lag naast mij. Marcel moest werken en omdat ik toch wakker was, besloot ik cupcakes te gaan maken. Eind van de middag hebben we een feestje, dus dat komt wel op. Xena is inmiddels ook wakker en Dana moet ook haar bed uit om te gaan werken. Wentelteefjes wil Xena graag eten. Kortom het ruikt weer heerlijk in huis.

‘s Middags zijn Xena en ik op visite gegaan bij de familie Cadogan. Xena had Jady al heel lang niet meer gezien en het was fijn om weer ff bij te praten met Monique en te genieten van Indy en baby Yaëll. We konden niet te lang blijven want er stond nog een feestje op het programma en Xena moest ook nog ff rusten.

We waren precies op tijd voor de BBQ. Het was een feestje ter gelegenheid van een bijzondere gebeurtenis, namelijk dat Eline een nieuw thuis heeft gevonden bij de familie Huising. Eline heeft op jonge leeftijd haar moeder verloren en nog niet zo lang geleden ook haar vader. De voogdij is nu officieel en een feestje waardig. Een warmer gezin had ze in deze niet kunnen treffen. Het afgelopen jaar is voor Theo en Mariska zwaar geweest en dan ook nog je huis openzetten om andere te helpen, daar neem ik mijn petje voor af. Eline is een schat van een meid en haar toespraak ontroerde mij (en met mij velen) enorm. Eline gaat volgend jaar samen met Roy en Jay (haar ‘broers’) en het Heliomare-team de Alpe d’Hues beklimmen. Echt super! Eline, je bent een kanjer!! Het was een zeer geslaagd feest!

Het was heel fijn om onze labradorvrienden weer te zien. Onze vriendschap is ontstaan uit liefde voor onze honden, maar de groep is inmiddels heel hecht geworden en gaat veel verder dan onze honden. Zij hebben bijvoorbeeld de kanjerketting geadopteerd en ook het blog ‘hangt’ achter ons besloten forum. Door alles wat er is gebeurd het afgelopen jaar zijn de wandelingen en gezamenlijke etentjes naar de achtergrond geschoven. Zij waren ook altijd dankbare proefkonijnen voor al mijn baksels, dus mijn cupcakes gevuld met kersenvulling en opgespoten met Baileys-creme waren erg welkom.

Vriendinnen van labradortalk

Het was ondanks dat Xena veel pijn had, een fijne dag!

xAnja

2 thoughts on “Dag 312 (10 september 2011) BBQ Eline

 1. Mariska

  Lieve vriendin, wat een mooi dag hadden we zomaar weer. Het was heerlijk om jullie allemaal weer bij elkaar te hebben. Menig traantje hebben we weg gepinkt ook bij de familie van Eline. Fijn dat jullie erbij waren met z’n drieen en dat Xeentje het zo lang volhield.
  En dat groepje van ons blijft gewoon zo hecht als we al waren, misschien worden we hier juist wel hechter door. En als alles weer “normaal” is bij ons allemaal dan geven we gewoon een knalfuif!
  Dikke knuffel.

  Reply
 2. Mariska

  Heeeey Xena!!!

  Wat is dat een leuk stukje over de BBQ.
  Als ik het terug lees krijg ik zo’n fijn gevoel!!
  Ik vond het fijn dat je er bij was!
  Ik hoop dat je het leuk vond.
  Ik hoop dat ik je snel weer zie!

  Xxxxjes Eline of zo als maris me noemt Pientje

  Reply

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *