Dag 289 (18 augustus 2011) Einde dexaweek bijna in zicht

Xena heeft niet zo goed geslapen, we weten dat dit door de dexa komt en dat het over een paar dagen beter zal worden. En als ze helemaal niet meer kan slapen, heb ik altijd nog een slaapmiddel achter de hand. De melatonine-tabletjes van de apotheek werken niet bij haar. Bizar een 13-jarig die een slaapmiddel nodig heeft, als iemand mij dit een jaar geleden zou hebben gezegd, dan had ik diegene voor gek verklaard. Gelukkig is het nog niet zo vaak voorgekomen, maar het idee alleen al. Maar ja, wie een jaar geleden had gezegd dat Xena nu kaal zou zijn en dat ik zou toestaan dat er gif in haar lijf gepompt zou worden, diegene zou ik waarschijnlijk een klap verkocht hebben, terwijl ik geen gewelddadig type ben. Er kan veel gebeuren in een jaar …………….

Ik heb het idee dat Xena het ergste van deze kuur weer heeft gehad. Ze is nog erg zwak en heeft het grootste gedeelte van de dag in bed gelegen, maar ik merk aan haar dat ze zich iets beter voelt. Xena praat weer wat meer en maakt grapjes, we zijn weer op de goede weg.

Vandaag bracht de post 2 kaarten. Een van Jessica (en de rest ;-)) maar ook weer een van een onbekende, dit keer wel met naam. Fabiënne, dank je wel en super dat je geld inzamelt voor Kika!

Morgen mogen we een beetje uitslapen, we worden pas om half elf verwacht. Dan wel een wat langere dag omdat Xena ook verneveld moet worden. Maar eerst weer deze nacht doorkomen.

xAnja

 

 

3 thoughts on “Dag 289 (18 augustus 2011) Einde dexaweek bijna in zicht

 1. jeanine

  Alles bij gelezen, denken aan jullie.
  Fijn dat jullie een lekker weekend hebben gehad!!!
  Liefs Sander en Jeanine Boxie en Bronty

  Reply
 2. presley en irma

  hoi xena hier weer een berichtje van ons we denken veel aan jullie,
  heel veel liefde en kracht voor de komende tijd en wat fijn dat je ,
  weer en gezellig uitje hebt gehad in de dierentuin met papa en mama.
  en een hotelletje leuk hoor toch een beetje vakantie gevoel.
  groetjes liefs
  presley en irma

  Reply

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *