Dag 280 (9 augustus 2011) wederom een dagje op de set

Vanmorgen was het weer een vroegertje, maar nu voor iets leuks. Namelijk weer een draaidag. Gisteren was ik gebeld of Dana ook mee kon komen, dat ging dus niet lukken, maar ik bood wel gelijk een stand-in aan. Heel graag werd er gezegd, dus vanmorgen ging Isabel ook mee naar de set.

Het was wederom een leuke draaidag, wel heel erg druk, er waren veel figuranten nodig. Maar dat is ook wel weer gezellig, want je maakt een praatje en je ontmoet bijzondere mensen. Er waren vandaag ook twee dames van het VOKK, we hebben heel even gepraat maar het was niet de meest gunstige locatie om een goed gesprek te hebben.

Xena en Isabel hebben een geweldige dag gehad en ik ook! Ik blijf het een heel bijzonder project vinden!

Morgen weer een vroegertje richting VU, wederom op eigen verzoek, want ‘s middags mag Xena weer naar de set komen. Om 8 uur rijdt de taxi voor!

Vanavond laat heeft Dana nog even gebeld. Wat fijn om haar stem te horen en vooral om te horen dat ze het naar haar zin heeft. Ze mist ons wel, maar het was vet gaaf, cool of zoiets! Ik had ook niet anders verwacht.

Vandaag hebben wij via twitter en blog vernomen dat twee kanjers Fleur* en Milou* overleden zijn. Twee jonge mensen die het helaas niet gered hebben, ondanks hun vechtlust en doorzettingsvermogen. Het is ook zo’n ongelooflijke rotziekte. We wensen familie, vrienden en lotgenoten heel veel sterkte met dit grote verlies. Ze zullen nooit vergeten worden!

xAnja

One thought on “Dag 280 (9 augustus 2011) wederom een dagje op de set

 1. Fion

  Hoi eindelijk kunnen bijlezen (los van Twitter)
  Leuk die opnamen 🙂
  Is het niet heel veel wachten?
  Dat vond ik van de opnames namelijk
  leuk maar heel veel wachten.

  Veel plezier vanmiddag.
  En nog gefeliciteerd met jullie trouwdag. (Die van ons was gisteren maar we doen alsof het vandaag is 😉 ).

  Groetjes en ik stuur wat zonnestraaltjes
  Fion

  Reply

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *