Dag 235 (25 juni 2011) verjaardagsfeest

De dag begon meer dan belabberd, ik had namelijk een giga migraine-aanval dus geprobeerd nog een beetje helder te denken om het eea om te gooien. Na een flink portie gejankt te hebben, wat de hoofdpijn niet ten goede kwam, vriendinnen gevraagd te komen helpen, medicijnen ingenomen en teruggegaan naar bed.

Om een uur kwamen Jeanine, Esther en Karin mij helpen met salades maken en Sander hielp Marcel met de partytent en alle andere zaken. Op dergelijke momenten kom ik mijzelf altijd zo enorm tegen. Ik leg de lat altijd zo hoog, waarom kan ik niet gewoon een emmer aardappelsalade kopen bij de Sligro of een paar blikken fruit, waarom moet ik altijd alles zelf maken en ook altijd vers, dus niet een dag van tevoren. Ik kreeg ook nog op mijn donder omdat ik stokbrood gesneden door de snijmachine niet lekker vind, veel te dunne plakjes, ik moet makkelijker worden volgens mijn vriendinnen. Ze hebben gelijk maar ik ben ook eigenwijs en ik hou nu eenmaal niet van dunne plakjes stokbrood….

Samen snijden en hakken ging goed en binnen twee uur waren we klaar. Dames nogmaals mijn dank. Xena had al aangegeven dat ze geen taart hoefde, maar helemaal niks vond ik ook zo kaal, dus toen nog maar wat cupcakes gebakken. Xena ging rusten dus vriendin Isabel wilde mij wel helpen. Samen hebben we nog ook nog Baileys- en Pina Colada-creme gemaakt en toen waren we echt klaar. Marcel en Sander hadden buiten alles in gereedheid gebracht. Helaas werkte het weer helemaal niet mee, maar iedereen was gewaarschuwd warme kleding aan te trekken.

Om 18 uur arriveerden de eerste gasten en kon het feest beginnen. Xena is enorm verwend, heel veel kaartjes, cadeaubonnen, sieraden en geld voor haar wensenpot. Het was lekker druk, maar vooral relaxed. Die zelfbediening is toch wel ideaal! Rond een uur of acht is Xena naar boven gegaan en heeft zij op bed gelegen met haar vriendinnen om haar heen, samen tv gekeken en ondertussen flink kletsen en giebelen natuurlijk. De vader van Jady, Leroy, heeft verstand van vissen en nam nog een kijkje naar het inmiddels steeds leger wordende aquarium. Het water is ook niet meer doorzichtig. Conclusie bacterie in de bak, alles leeghalen en opnieuw weer opbouwen. Inmiddels is het al een heel duur cadeautje geworden, maar we gaan het gewoon opnieuw proberen. Leroy komt ons dinsdag helpen als wij de nieuwe pomp hebben.

Het is fijn als je je bij je visite ook zo vertrouwd voelt dat je zelf durft en kunt zeggen, jongens het  gaat niet meer. Ik ben rond half tien naar boven vertrokken. Xena heeft het nog wel tot een uur of elf volgehouden, wat ik knap vond want zo lekker voelde ze zich niet, maar de kracht van vriendschap en liefde doet wonderen. Na het prikken en de medicijnen innemen, hebben we nog even nagepraat. Ze heeft een topavond gehad en als je dochter van 13 dan zegt: ‘Ik ben heel dankbaar en blij dat ik mijn verjaardag kan vieren en ook nog eens thuis en niet in het ziekenhuis’ dan moet ik wel ff slikken.

Bedankt iedereen voor een bijzonder verjaardagsfeest en voor jullie hulp!

Onderstaand wat foto’s van Xena’s feestje!

xAnja

De hulptroepen, vriendin Karin, schoonzus Jeanine en nicht Esther

 

Lotte, Maartje, Isabel, gekke Plien, Xena, Kiki en Noud

Sam en Vince vermaken zich met hun Nintendo's

Opa en oma Terhorst met in het midden Harry

Mitzy, Xena en Mandy

Kiki en Michael

In een loveseat passen veel kindjes

Dana, Sam, Jill en Daphne

Broertjelief geniet van Kartoffelsalat

Bert en Henk, de BBQ-masters

 

Eindelijk ook Reinette een keer op de foto, samen met Joke, Nandy en Esther

En Ryan was er ook, viel best wel mee he Ryan, tussen al die meiden!

Vince heeft geholpen met de toren te bouwen!

De cupcakes smaakten wel

En ook op de loungebank passen veel mensen, nog steeds heel blij mee

En ook kleine Indy was erbij!

5 thoughts on “Dag 235 (25 juni 2011) verjaardagsfeest

 1. Isabel, Daphne enKarin

  Ben blij dat we ons steentje hebben kunnen bijdragen! En het was zeker een gezellig feest! xxx

  Reply
 2. Pauline en Maurits

  Dat ziet er heel gezellig uit en wat fijn dat jullie zo genoten hebben. Anja ik herken dat wel van je hoor. Maar tegenwoordig koop ik gewoon de aardappelsalade van de AH en dan zeg ik gewoon dat hij zelf gemaakt is haha

  Sterkte deze week. Kan me voorstellen dat het weer een domper is na zo’n leuk weekend.

  Liefs Pauline

  Reply
 3. vallery

  Wat ontzettend leuk om iedereen zo te zien genieten:)
  En wat heerlijk dat het zo geslaagd was:)

  Reply

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *