Dag 231 (21 juni 2011) After party

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de lieve reacties, het doet ons altijd goed. Vandaag een beetje rustig aan gedaan, na de enerverende dag van gisteren.

Ik heb nog contact gehad met iemand van de OBD in verband met een webchair. Er wordt nu met school overlegd of dit haalbaar is. Het zou fijn zijn als dat gaat lukken, dan kan Xena misschien toch nog wat onderwijs gaan volgen. Het blijft toch een heel lastig punt. Xena zal zeker nog tot januari nauwelijks naar school kunnen, die webchair is dan het enige contact wat de klas en Xena kunnen hebben. Vandaag ook de uitnodiging gekregen voor de kennismakingsdag van haar nieuwe klas. Als het goed is, hebben de nieuwe leerlingen bij deze uitnodiging ook een brief gekregen waarin Xena zichzelf voorstelt en ons streven is ook om bij deze kennismakingsmiddag aanwezig te zijn. Haar nieuwe klasgenootjes weten dan al wie zij is, dat helpt misschien tegen het staren, of juist niet, maar dat zien we dan wel. Het is voor ons belangrijk dat er geen geheimzinnigheid is over wat Xena heeft.

Plien is nog langsgeweest en we hebben gezellig een theetje gedaan en bijgekletst over het feest van Maartje. Het plan was nog om plantjes voor het aquarium te kopen maar dat lukte uiteindelijk toch niet. Ze wilde krachten sparen voor het steeds uitgestelde etentje. Samen met Marcel en Dana hebben we bij de Toerist in Spaarndam gegeten, eindelijk weer de gamba’s piri piri waar Xena zo gek op is. Het was gezellig maar na twee uurtjes was ze blij dat we weer naar huis gingen. Het toetje hebben we dan ook gelaten voor wat het is.

Thuisgekomen liet Marcel Xena een grappig filmpje zien op YouTube. Hij ging sporten en toen zijn Xena en ik van het ene filmpje naar het andere filmpje gegaan. We hebben zo ontzettend gelachen dat Xena gewoon kramp in haar kaken kreeg (en dat kwam dit keer niet van de vincristine).

Favoriet was toch wel het waterbedden-filmpje van Verstehen Sie Spass! Ik zou zeggen google maar eens!

Morgenmiddag weer naar het VU en dan staat naast de Erwinase ook vernevelen op het programma, dus wederom een lange dag!

xAnja

3 thoughts on “Dag 231 (21 juni 2011) After party

 1. Fion

  JA dat filmpje is leukkkkk 🙂

  mijn mannetje is gek op het kijken van die you tube filmpje.
  Magical trevor vindt hij heel leuk (is een liedje) al sinds hij 4 of 5 is.

  En het filmpje dat “mazzel” heet.
  Zijn niet van die grappige filpjes zoals dat waterbeddenfilpje maar op een andere manier leuk.
  Ik zal wel eens aan hem vragen of hij nog tips voor Xena heeft.

  Suc6 morgen!!!

  Reply
 2. Cindy

  Wat een geweldig filmpje!! Wat heb ik gelachen!
  Heb hem gelijk op m’n hyves gezet, bedankt voor de tip!

  Reply
 3. Katja Botman

  Hallo Anja , geen filmpje gekeken maar al jou geplaatste laatste stukken gelezen…Ik ben weer helemaal bij!! Wat een blije foto’s zitten er tussen en wat een hoop meegemaakt wederom, petje af hoor voor jullie alle 4. En Xena jarig geweest nog van harte! Hoop dat het een mooi feest wordt zaterdag de weerberichten geven aan dat het beter wordt. Jammer dat ik je misgelopen ben op de Dogon avond twee weken geleden, hoorde van Aimée dat je er was met Xena. Ook krijg je de groetjes van de ouderraad leden (degene die je nog kent) we zitten midden in voorbereidingen voor het examen feest, wat weer een hoop toestanden met zich mee brengt!! Maar je weet…het komt altijd goed en ook reuze gezellig. Als je zin/tijd je goed voelt ben je natuurlijk van harte uitgenodigd om even om een hoekje te komen kijken!! Verder ga ik door met jullie volgen en jullie heel veel geluk wensen de aankomende tijd. Veel liefs Katja

  Reply

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *