Dag 228-229 (18 en 19 juni 2011) feest Maartje

Zaterdag was Marcel jarig en het plan was om uit eten te gaan, maar helaas gooide migraine roet in het eten. Het werd dus een ‘home-made’-diner, ook gezellig.

Zondag was dan eindelijk de big party van Maartje. Omdat het bij Metzo gevierd werd, moesten we een klein stukje lopen, maar dat ging goed. Het was echt een big party en Xena genoot.

Xena met de birthday girl Maartje

Met Johnnyboy, papa van Maartje

Maartje, Dana en Xena

Met Plientje

Het was zo gezellig en we hebben heerlijk gegeten, ff lekker niet bezig zijn met ziek zijn, maar gewoon plezier hebben. De foto’s van het dansen op de bar, laten we maar achterwege.

Xena heeft het eigenlijk nog best wel lang volgehouden, eigenlijk iets te lang want terug lopen naar de auto ging bijna niet meer. Xena weigert echter naar dit soort uitjes in haar rolstoel te zitten, dus dat was ff lastig. Thuis heeft Marcel haar ook naar boven moeten tillen. Tussen willen en kunnen, zit een behoorlijk groot verschil.

Slapen ging ook niet echt helemaal goed, dat waren vast de zenuwen voor haar verjaardag. Ze kreeg rond middernacht ook al veel tweetjes en toen was ze toch wel nieuwsgierig van wie die waren. Helaas moet ze op haar verjaardag nog naar het ziekenhuis voor chemo, maar ja we maken er wel iets van. Slingers zijn al ingepakt!

xAnja

2 thoughts on “Dag 228-229 (18 en 19 juni 2011) feest Maartje

 1. Lune

  Fijn om weer ff bij te lezen en ook zoveel leuke dingen gedaan (tja ik twitter niet, weet niet hoe :O)
  Helaas ging ons afspraakje ook niet door 2e pinksterdag want vanwege het slechte weer waren we niet in het Amsterdamse bos, maar wat in het vat zit verzuurd niet.

  Gefeliciteerd met je verjaardag

  knuffel, Lune

  Reply

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *