Dag 139 (21 maart 2011) Puppy’s snuffelen

Vandaag wilde het in Velserbroek maar niet echt lukken met de zon, we hadden graag nog ff op onze vrije dag in de tuin willen zitten, maar dat zat er helaas niet in. Gelukkig hadden we nog wat andere dingen op ons lijstje staan. Zo wilden we op zoek naar een paar leuke laarzen/schoenen, maar omdat we niet met de rolstoel op pad wilden, was het ff zoeken naar een winkel waar ik vlakbij kon parkeren. Die winkel vonden we in Bloemendaal maar helaas stonden we een paar minuten later weer buiten want dat was helemaal niks. Gelukkig bevindt zich in dezelfde straat de lievelingswinkel van vriendin Isabel dus dan maar daar ff naar toe en ja hoor, we zijn heel leuk geslaagd, niet voor schoenen maar wel een leuke spijkerbroek en 2 jurkjes. Doordat Xena toch bleker is, niet in de zon mag en een andere haarcoupe heeft, is het zoeken naar een nieuwe stijl. Maar ik denk dat we nu aardig geslaagd zijn. Nu nog op zoek naar sjaaltjes (vierkant) in felle uni-kleuren en schoenen en dan kan wat ons betreft de zomer komen.

Daarna nog ff naar de slager en bakker, Xena wilde graag Surinaamse kip met rijst eten, dus dan regelen we dat. Daar heeft ze overigens heerlijk van gesmuld!

En toen was het al weer tijd voor ons wekelijkse uitje naar de puppy’s. Wat een schatjes zijn het toch, ze worden steeds leuker en we hadden geluk want ze hadden zin om te spelen. Wel moeten we uitkijken met die kleine bijtspijkers van de pups, vandaar dat Xena ook haar laarzen aan mocht houden. Het was weer een heerlijk oplaadmoment. Ik heb met mijn iPhone foto’s gemaakt en kon nu niet kiezen, ik vind ze allemaal leuk, vandaar dus ook veel foto’s. Als je niet van honden houdt, kun je scrollen naar beneden voor de rest van ons verslag.

In verband met een overvol ok-programma alsmede topdrukte op 9b, gaan we pas morgenochtend heel vroeg richting VU. In eerste instantie zou Xena op het spoedprogramma komen, maar gelukkig kreeg ik vanmiddag nog een telefoontje dat het toch gelukt is om haar om 9.30 uur op het programma te krijgen. Dat betekent thuis al Emla-zalf smeren, om 7 uur in de auto, hopelijk om 8 uur aanprikken, wachten op lab en in de tussentijd wachten in de premedicatie-ruimte. Beetje onrustig allemaal maar ja, we zijn allang blij niet meer op het spoedprogramma te staan. Daardat we nu niet een avond van tevoren al kunnen beginnen met extra vocht toedienen, zullen we ook pas later op de avond beginnen met de chemo, alles schuift nu dus ook op.

Xena is een beetje onrustig voor morgen. De fraxiparine geeft weer blauwe plekken, hetgeen weer lage trombo’s zou kunnen betekenen. Vorige week was dat te verklaren namelijk herstel van de chemokuur,  maar die vlieger gaat nu niet meer op. Ze weet dat het geen zin heeft om je daar nu al druk om te maken, maar toch helemaal wegnemen kan ik haar ongerustheid niet. Ons motto blijft, we maken ons pas zorgen, als de artsen zeggen dat we ons zorgen moeten maken.

Via twitter zal ik morgen jullie weer op de hoogte proberen te houden. Helaas is het bereik in het VU niet echt best, maar ik doe mijn best.

xAnja

15 thoughts on “Dag 139 (21 maart 2011) Puppy’s snuffelen

 1. Jacque

  Lieve Xena, wij gaan duimen dat alles nu volgens protocol gaat en dat je zondag bij de Xena-run kunt zijn! Heel veel sterkte de komende dagen, we denken aan je! Liefs en dikke knuffels van ons 4en

  Reply
 2. lune

  Hee Xena,

  Omdat ik je natuurlijk alleen “harig” ken van de foto boven het blog moest ik even 3 x kijken of jij het was.
  Wat staat je nieuwe coupe je goed.
  En eerlijk is eerlijk, je ziet er gelijk een stuk minder ziek uit, en al is niets minder waar en ben ik al gewend aan de foto’s met je kale koppie (wat je ook niet missstaat) je ziet er top uit en klaar voor zon en de lente (met een beetje extra bescherming 😉 )

  knuf Lune

  Reply
 3. Jessica

  Xena wat staat je nieuwe look goed!!! 🙂
  En superlieve foto’s ook weer van de puppy’s.
  Voor de komende dagen succes, we duimen voor morgen
  knuffels
  Jessica

  Reply
 4. André & Monique

  Wat fijn, lekker met de puppy’s geknuffeld! Je haar ziet er mooi uit. Ik zal hier eens kijken of er mooie, fleurige sjaaltjes te vinden zijn.
  Heel veel sterkte morgen en ik hoop dat de behandeling door kan gaan!! We denken aan je!

  XX uit Curaçao waar het nog steeds 30 graden is!

  Reply
 5. Amber

  Lieve xeen,
  super lief die puppy’s ik ben er gek op, zo schattig!
  Je haar is echt super mooi!
  en ik hou heel veel van je.

  Heel veel sterkte met wat er nog komt, en ik ben er voor je.
  Hopelijk kan ik gauw langskomen met de meiden.

  Hele hele hele dikke kus van mij!:D

  Reply
 6. Dorine

  oehhhh lekker puppyknuffen, ik benijd je hoor! Heerlijk die puppyluchtjes en de pupjes zelf *zucht*. Geniet van deze momenten en vecht je door de mindere, je bent al een eindje op weg nu, en je laat iedere keer weer zien dat jij het kunt.
  Lieve Xeen, nooit uit onze gedachten, al reageer ik niet elke dag, ik denk elke dag aan je!

  knuf
  Dorine

  Reply
 7. Milou

  Volgende keer zal ik weer eens wat foto’s van jullie nemen 😉

  Inmiddels zijn jullie al bezig en ik hoop dat alles voorspoedig gaat.
  Ik zal je nog even een leuk verhaal vertellen: vanochtend hebben de puppy’s voor Pagepuppy geoefend. Kennelijk hing één wc rol naar binnen en je snapt ‘t al…. daar zijn ze lekker mee tekeer gegaan hahaha, de ren lag bezaaid met stukjes wc papier.
  Pfffff, ik had zusje wel willen zien rennen met zo’n wapperende flap in haar bekje….
  Nu nog even leren dat ze zelf de drolletjes opruimen hahaha.
  Sterkte komende week!
  Liefs van M&M&V & de puppy’s

  Reply
 8. Saskia & Ollie

  Xena wat zie je er prachtig uit!!!!!
  Sterkte vandaag meiden, wij denken aan jullie.

  Liefs Saskia

  Reply
 9. Pauline en Maurits

  Wat een schattige hondjes zijn het toch he. Zo lief! Ik hoop dat alles goed gegaan is vandaag! Anja is las op twitter dat je hoofd je maar niet met rust laat, echt balen. Ook heel veel sterkte voor jou! Ik snap dat twitteren nog niet helemaal, dus ik blijf gewoon lekker hier reageren 😉

  Hou jullie taai daar in VU!

  Dikke knuffel

  Reply
 10. John en Kim

  Ik had jullie zien genieten gister. Leuk hè die pupperds!

  Heb veel aan jullie gedacht vandaag!
  Dikke knuf van ons.

  Reply
 11. Ellen

  Xena super je haar!!! staat je heel mooi…
  Heel veel sterkte voor deze week we zullen duimen voor je
  en denken aan jullie.

  Knuffel van ons

  Reply
 12. Anouk

  hee xeen
  egt schattig die puppy’s
  super je haar! het staat je egt super mooi!
  heel veel sterkte deze week ik denk aan je<3
  ik hoop dat ik snel met de meiden langs kan komen
  dikke kus en knuffel van mij, Anouk

  Reply
 13. Quinta

  Leuk zo je haar:) staat tof!
  Misschien een idee om voor vrolijke
  sjaaltjes met leuke kleuren te kijken
  op de markt? In Heemskerk is er
  in ieder geval een kraampje met leuke
  fleurige sjaals, misschien dichter bij jullie
  in de buurt ook?

  xliefs Quinta

  Reply
 14. Liesbeth & Thara

  Lieve schatten,
  Jullie zijn nu in het VU… Wij zijn hier alles aan het voorbereiden voor “jouw” dag, uiteraard hopen we dat je erbij bent, maar ben je er niet bij, dan ben je er zeker in onze gedachten bij lieverd!! Enne ik hou ogen en oren geopend voor leuke zomerse uni- sjaaltjes ;-).. Dikke dikke….

  Reply

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *