Dag 124 (7 maart 2011) huiswerk maken

Het was voor Xena een waardeloze ochtend, met moeite wat water en paar slokjes thee kunnen drinken. Naar school gaan of skypen was dus helemaal geen optie. Ik heb nog even overlegd met 9b (VU) en nog wat tips gekregen en andere medicijnen.

In de loop van de middag ging het wel iets beter en heeft ze ook wat gegeten en meer gedronken. Omdat het zulk lekker weer was, heb ik haar min of meer gedwongen met mij naar buiten te gaan. Ze mocht kiezen tussen rondje om het meertje met Enzo of naar het winkelcentrum om boodschappen te doen. Het werd het winkelcentrum en het was heerlijk. Het is wel ff wennen in de winkels met die rolstoel, maar ik heb niemand aangereden, dus ben best trots op mijzelf ;-)! We hebben o.a. komkommer en druiven gekocht, want dat had Fion geschreven, ja ja Xena leest me!!

Jeanine had een huispak voor Xena gekocht, dus wij zijn doorgelopen naar hun huis. Jeanine was er nog niet, maar dat was niet zo erg want Boxie en Xena hebben gezellig zitten kletsen. Daarna terug naar huis gelopen, pfff ik heb mijn lichaamsbeweging ook wel weer gehad voor een dag!

Van het avondeten heeft Xena een mini-portie gegeten, maar het is er in gebleven en ook hier geldt alle kleine beetjes helpen. Ze was daarna nog fit genoeg om wat huiswerk voor wiskunde te maken. Dat is wel even inkomen, maar het is gelukt. De spanningsboog is heel kort, maar dat is natuurlijk ook niet vreemd, maar als we elke dag iets kunnen doen, dan is ook dat weer mooi meegenomen.

Het plan is om morgen te gaan skypen met de klas. Afwachten maar of dit ook gaat lukken, we zullen zien en jullie zullen het lezen!

xAnja

7 thoughts on “Dag 124 (7 maart 2011) huiswerk maken

 1. Fion

  Volgens mij had die zelfde Fion al eerder geschreven dat het zoeken is naar wat voor jou werkt 😉

  Maar komkommer en druiven zijn vast goed 😉

  Ik hoop dat skypen morgen lukt. en de boel compacten is zo gedaan hè.
  Je hoeft niet alles te maken Xena (van Wiskunde enzo bedoel ik dan).
  uiteindelijk komt het er met kleine stapjes ook.

  Ik stuur nog maar wat powerstraaltjes jullie kant op!
  en duim voor een minder groene dag (blijft gek voor mij waren de rode dagen slechte dagen , oranje ging wel weer en groen waren de goede dagen. Maar met die groene kralen dagen willen we nu natuurlijk niets te maken hebben 😉 ).

  We gaan voor roze 😉

  Dikke knuffel
  Fion

  Reply
 2. Pauline en Maurits

  Wat een strijd is het toch. Vechten tegen die rotziekte. Je hoeft je ook niet beter voor te doen, het is gewoon rot. Gelukkig zijn er genoeg mensen die jullie van dichtbij en op afstand steunen! Wat ik zo knap vind is dat jullie je geluk nu uit hele kleine dingetjes kunnen halen, een paar puppy’s aaien (oohh wat zijn ze schattig) of even naar de winkel. Eigenlijk is dat een hele verrijking voor je leven, dat je geluk uit kleine dingen kunt halen.

  Lieve Anja, hier een steun op afstand, ga zo door en hou vol! Jullie doen het hardstikke goed!

  Reply
 3. brigitte

  Hee meiskes 😀

  En ook vandaag draaien mijn duimen gewoon door…dat het toch weer een stukkie beter als gisteren mag gaan!!

  Knuf uit het zonnige zuiden

  Reply
 4. Bente L.

  Heei Xeen,

  jammer dat het vandaag niet is gelukt met Skypen ( we hoorde dat je had afgebelt omdat het niet ging waarschijnlijk) volgende keeer beter toch!
  wat goed dat je wat huiswerk van wiskunde hebt gemaakt. wat het moeilijk? hihi.
  hopelijk gaat het snel wat beter met je en kan je weer een bezoekje op school plegen….!! was toen die keer wel heel leuk dat je kwam. wat een schattige baby en die hondjes hihi. je krijgt al weer een beetje haar en dat is heel erg goed toch? kweet ff niks meer te zeggen maar xeen hopelijk voel je je snel wat beter

  xxxx bente

  Reply
 5. Dorine

  zo zeg, huiswerk gemaakt zelfs! Goed hoor Xena, het begin is er weer voor school, rustig aan, komt helemaal goed!!

  Reply
 6. Marion

  Hallo lieverds, tijd voor mij om weer even wat van me te laten horen. Het gaat met ups en downs maar ik heb grote bewondering hoe jullie je er alle vier doorheen slaan hoor!
  Goed hoor Xena dat je zelfs huiswerk maakt!!!
  Houd vol he, de lente is begonnen….. de zomer komt eraan….. en de tijd gaat door…. er komt zeker een eind aan deze ellende.
  Hele dikke knuffels van mij.
  Marion

  Reply
 7. André & Monique

  Lukt het allemaal met school of vertellen ze acracadabra via de webcam?? 😉

  Ik hoop dat het blijft lukken om op deze manier contact met klas- en leeftijdsgenootjes te blijven houden!

  XXXXX
  29 graden 😉

  Reply

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *