Dag 80 en 81 (22 en 23 januari 2011) weekend

Xena is de afgelopen twee dagen niet echt fit geweest, heel erg moe en haar koppie maakt overuren. Ik ben sinds enkele weken over gestapt op andere medicijnen voor de hoofdpijn en ik ben daar ook een beetje raar van, heel moe, missellijk en heb meer dagelijkse hoofdpijn. Ik moet het de tijd geven, maar vandaag bedacht ik me ineens dat het ‘niet lekker’ zijn, misschien wel door de medicijnen komt.

We hebben dan ook dit weekend weinig tot niets gedaan. Een beetje in huis gerommeld en Xena heeft heel veel met haar iPad ‘gespeeld’.

Morgen is een spannende dag, want dat wordt er opnieuw bloed geprikt en wordt er besproken wat we met de trombus gaan doen. Xena maakt zich zorgen en dat uit ze niet direct maar ik zie het gewoon aan mijn meisje. Vanavond heeft ze het ook tegen mij gezegd, dat ze een beetje bang is voor morgen. Het geeft zo’n onbevredigend gevoel dat ik haar niet kan geruststellen. Wel hebben we samen weer een vragenlijstje gemaakt voor de kinderarts, misschien geeft haar dat meer vertrouwen/steun.

We zullen zien wat ons morgen weer brengt!

xAnja

PS Joke en Henk, fijn dat jullie er waren!

18 thoughts on “Dag 80 en 81 (22 en 23 januari 2011) weekend

 1. Pauline en Maurits

  Morgen wordt dus een spannende dag. Snap dat xena daar onrustig van wordt. Ik zat net taarten van abel terug te kijken, ook een meisje met leukemie die voor haar beste vriendinnetje een taart wilde maken. Ze had het over de pac en door het lezen van jullie blog wist ik precies waar ze het over had.
  Welke meficatie heb je nu anja? Vervelend dat je je er nietgoed bij voelt masr geef het idd wat tijd. Ik heb me nu ook aangemeld bij het kg, ben benieuwd

  Heel veel sterkte morgen ik zal dhimen voor een goede uitslag!

  Reply
 2. Marion

  Hallo lieverds, ben weer helemaal bijgelezen na een drukke week. Fijn dat jullie even een “ziekenhuis vrije” week hebben gehad. Hoop dat het vandaag allemaal goed gaat en de behandeling van de trombus meevalt. Heel veel sterkte! Hou je taai, ook hier kom je weer doorheen kanjer. Liefs Marion

  Reply
 3. monica en frans

  goedemorgen Anja en Xena
  Ik hoop dat jullie lekker hebben geslapen,dit wordt weer een spannende dag,we hopen dat het allemaal weer goed verloopt.
  Ik kan me goed voorstellen dat xena zich zorgen maakt,het is ook allemaal niet niks en elke weer spannend,maar xena wat zal jij blij zijn met je iphone lijkt mij helemaal geweldig.
  En anja jouw lichaam moet ook aan deze medicijnen wennen,daarom voel je je misschien niet helemaal fit.
  Nu meiden heeeeeeeel veeeeeeeeeeeel succes vandaag en we lezen het vanavond weer .
  een kus van frans en monica

  Reply
 4. Reinette

  Lieve meisjes,

  Heel veel sterkte voor vandaag. Al is het nog vroeg (kon niet slapen) het kaarsje voor Xena heb ik al aangestoken.

  Een dikke knuffel

  Reinette

  Reply
 5. Monika en Bowie

  Hopelijk brengt vandaag duidelijkheid en daardoor rust.
  Ik denk aan jullie.

  Dikke knufff, Monika
  en Bowie en Jonna

  Reply
 6. Ben Leyenaar

  Lieve mensen,
  Ik ben erg geschrokken van het bericht , dat m’n kleine muis zo ziek is . Ondertussen heb ik globaal het verloop gelezen en begrepen , dat jullie vandaag weer naar het ziekenhuis zijn voor verder onderzoek.
  Natuurlijk is de onmacht frustrerend en elke dag en en elke volgende stap is er één van hoop.
  Het is een cliché , maar het is goed te weten , dat zo veel familie / vrienden en kennissen jullie zorg een heel klein beetje mogen delen en hopelijk enige verlichting brengen.
  Als het mag / kan zou ik graag een keertje langskomen .
  En wens jullie samen alle kracht van de wereld.
  Lieve groet,
  Ben Leyenaar

  Reply
 7. Fion

  Anja er heerst ook een soort griep met misselijk/duizelig/draaierig en hoofdpijn.
  Wij hebben hem hier voorbij zien komen ondanks dat Robin eigenlijk nooit ziek is en Dylan een griepprik krijgt.
  Zou ook nog kunnen dus.

  Wat betreft het prikken, daar ben je echt heel snel aan gewend. Wil ze het niet liever zelf doen?
  Buik is het prettigst (al vond ik het idee niet fijn)

  Reply
 8. Nandy

  Hopelijk is vandaag voorspoedig verlopen !
  Slaap lekker voor straks, dat zullen jullie wel nodig hebben, we kijken uit naar de berichtgeving zometeen.
  IEDEREEN LEEFT, DENKT EN VOELT MET JULLIE MEE !

  Liefs, Nandy

  Reply
 9. Dorette

  Denk aan jullie . Hoop dat er morgen goede berichten komen. Het is ook allemaal wel erg ingrijpend voor Xena.

  Dikke knuffel
  Dorette

  Reply
 10. Pauline en Maurits

  Hoi Anja, ik vermoed dat je weer met migraine in bed ligt. Bij deze dan ook een hele dikke virtuele knuffel van mij.

  XX

  Reply
 11. Anouk

  wat een leuke foto’s xeen!!
  ik hoop dat je snel het school werk weer kan op pakken!!
  veel sterke anja met de griep
  hele dikke kus Anouk

  Reply

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *