Dag 79 (21 januari 2011) Finale TVOH, iPad

De tramadoldruppels hebben hun werk gedaan want Xena heeft goed geslapen, de hoofdpijn was ook wat gezakt, net als de rugpijn. Na de dag van gisteren wel besloten om het rustig aan te doen en dat betekent nu voor Xena de hele dag op de iPad.

Lieve Michiel Hertz (www.amsmobile.nl), ik ga toch een beetje reclame voor je maken, want wat is ze blij met die iPad. Ze had hele gladde handjes, maar inmiddels een eeltplek op haar wijsvinger van het tikken op het scherm. Samen met Marcel heeft ze er wat spelletjes op gezet en ze kan er tv-programma’s mee terug kijken, ze is actief op twitter en hyves, ze tekent ermee en ze verstuurt berichtjes via pingchat. We denken zelfs dat het ook handig voor haar zal zijn voor school. Ik vermoed dat onze applestore/i-tunes-rekening flink zal stijgen de komende tijd, maar dat hebben we er graag voor over. Je ziet haar gewoon genieten!

Na school is Isabel nog ff langs en hebben ze samen een uurtje tv gekeken!

Eind van de middag werd ik gebeld door een klasgenootje van Xena of ze een verlaat kerstkadootje langs mochten brengen. Xena heeft dit steeds afgehouden maar nu heb ik haar toch kunnen overtuigen, dat het juist een goed moment is. Xena is heel stoer zonder muts naar beneden gekomen en het was helemaal relaxed en gezellig. Bente, Anne-Sofie en Anouk hebben een kopje thee gedronken en samen hebben ze gekletst over van alles en nog wat. We zijn weer helemaal op de hoogte van alle nieuwtjes! Volgende keer Amber er nog bij dan is het compleet. Meiden, jullie zijn top!

Ik heb een sms gestuurd naar haar mentor en die belde gelijk terug, ook helemaal blij. De eerste stap is genomen! Volgende week heb ik een afspraak op school om te bespreken hoe we het eea gaan aanpakken met betrekking tot het inhalen van lesstof en het volgen van nieuwe lessen. Ook zal ik een rugzakje voor haar aan moeten vragen, er zal waarschijnlijk een wereld voor mij opengaan!

Na het eten zijn Jeanine en Boxie gekomen om naar de finale van TVOH te kijken! Een hele gezellige avond en Xena heeft het volgehouden tot de TV-kantine. De uitslag hebben Xeen en ik samen in bed gekeken. Geen verrassende uitslag maar wel een terechte! Na deze toch wel drukke dag is Xena snel in slaap gevallen!

xAnja

9 thoughts on “Dag 79 (21 januari 2011) Finale TVOH, iPad

 1. Monique

  Hoi Allemaal

  Wat fijn dat het zo lekker gaat.
  Jammer van de hoofdpijn die ze had, maar gelukkig gezakt.
  Mag wel uitkijken dat ze geen ipadduim krijgt 🙂
  Er gaan er steeds meer mooie dagen volgen. Iedere dag een stapje hoger op de berg. De top komt er zeker aan. Super dat je ook reclame maakt die man verdient dat. Als je ziet dat ze er zo gelukkig mee is en lekker naar haar zin heeft ermee.
  De week is wel snel voorbij gegaan, dus de volgende keer 2 weken nemen 🙂
  Nou een heel fijn weekend met zijn alle. Liefdes groeten van Gabriëlle en Monique

  Reply
 2. Karin

  Tja, over die uitslag van dat programma kan ik het toch niet helemaal met je eens zijn hoor!!!! Onze favoriet was toch Pearl.
  Isa kwam helemaal blij thuis. Ze had het zo gezellig gehad met Xena.
  Liefs Karin.

  Reply
 3. Jessica

  Dat klinkt weer als muziek in de oren, om even met TVOH te blijven spreken…fijn dat het een goede dag is geweest! Pittig de eerste keer terug naar school, ik hoop dat de volgende keer beter zal gaan.
  liefs
  Jess

  Reply
 4. amber

  Lieve xena!
  De volgende keer kom ik ook hoor,
  en misschien kom ik nog een andere keer met casper, maar we weten nog niet wat we moeten doen, en of het wel kan.

  Ik hoop dat het donderdag gaat lukken!
  Dus ik ga hopen dat je je goed voelt donderdag, ( en natuurlijk alle andere dagen)

  Je bent de stoerste vechter die ik ken! 😀
  Ik hou heel veel van je.
  Hele hele hele hele hele dikke kus!:D

  Reply
 5. Pauline en Maurits

  Ok Ben is inderdaad the voice, het hele totale plaatje klopt. En hij is natuurlijk erg Cool, zoals hij zelf altijd zegt. Maar ik heb toch gestemd op Kim, ik gunde het haar ook heel erg en ik vind dat nummer Roxanne ook fantastisch 🙂

  Reply
 6. Saskia en Ollie

  Hey meiden, fijn dat de pijn weer een beetje gezakt is en dat je kan genieten van je nieuwe speeltje!!!!! Dat is nog eens een top kado! Geniet morgen van weer een ‘echte’ vakantiedag!

  Reply
 7. Mariska

  Het klinkt allemaal een stuk relaxder als je het zo leest. Even een klein beetje rust.
  En Anja als je hulp nodig hebt bij de aanvraag van het rugzakje roep je maar. Ik ben daar ondertussen een exper in (jammer genoeg, maar fijn dat het er is). Het gaat allemaal om de juiste formulering.

  Groetjes, Mariska X

  Reply
 8. André & Monique

  Fijn dat de hoofd- en rugpijn weer wat gezakt is!

  Wat houdt het “rugzakje” precies in?

  XX uit Den Helder

  Reply
 9. brigitte

  He meiskes 😀

  Potju eventjes bijgelezen, en wat is er weer veel gebeurd, en dat voor een “vakantieweek”
  Het is ook hartstikke griezelig om je oude klasgenootjes weer te zien, nadat je zelf zo ontzettend veel meegemaakt hebt, en veranderd bent, en wat is het dan toch fijn dat een paar meiden zelf de stoute schoenen hebben aangetrokken, en gewoon naar jullie gekomen zijn!!
  Dat maakt het strakjes hopelijk toch een stukje gemakkelijker om de school naar binnen te lopen, want Xeentje, mamma heeft helemaal gelijk, als je er eenmaal geweest bent, zul je zien dat niemand jou vreemd vindt, maar dat ze hartstikke blij zullen zijn om je weer te zien!!

  En voor de pijn…lang leve de tramadol, daar is het spul voor uitgevonden, en je moet het gewoon maar nemen hoor, je hebt het al zwaar genoeg!!

  Ik wens jullie een goede nacht, en ook een goede (maan)dag toe, heel veel knuffels uit het (regenachtige) zuiden

  Reply

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *