Kanjerketting

Bij binnenkomst in het VU kreeg Xena al heel gauw een waxkoord met een kraal die hoop symboliseert en 4 kralen met de letters van haar naam en nog diverse andere gekleurde kralen. Elke kraal staat symbool voor een handeling die is verricht, zoals bijv. een beenmergpunctie, chemo of bloedprikken. Xena heeft inmiddels al een behoorlijke hoeveelheid kralen en dit zal de komende periode alleen maar meer worden. De roze kralen zijn voor een hele goede dag, dus we hopen dat er veel roze kralen op de ketting komen.

Voor meer informatie over de kralenketting kunnen jullie op deze site kijken http://vokk.nl/index.cfm?fuseAction=dspEntry&entry=30&category=3&subcategory=22.

10 thoughts on “Kanjerketting

 1. André & Monique

  Wat een ontroerend filmpje! En wat een mooie kralen! Laten we hopen dat de kanjerketting van Xena heel roze mag worden!!!

  Reply
 2. Pauline en Maurits

  Ik hoop ook dat er heel veel roze kralen bij komen 🙂 Toevallig werden hier kaarsen verkocht van deze stichting, het geld gaat uiteraard naar deze organisatie. Maurits heeft twee kaarsen gekocht en die branden nu voor jou Xena!

  Reply
 3. Marielle

  Wauw Xena dat is nog eens een bijzondere ketting! Wat een mooi initiatief en fijn dat je nu nooit meer kan vergeten wat er allemaal met je gebeurt in het ziekenhuis.

  Wij zullen voor je duimen dat je heeeeeel veel roze kralen gaat krijgen!

  Reply
 4. Tineke

  Hoorde in Birmingham wat jullie is gebeurd, wow, dat was behoorlijk schrikken. Wij vanuit Beverwijk wensen jullie allemaal heel veel sterkte de komende jaren met het gevecht. We gaan een paar leuke dingen bedenken met de patissiers om jullie en het personeel in het ziekenhuis te verwennen! Ik blijf het log volgen, dikke zoen Tineke

  Reply
 5. Jessica

  wat een geweldig mooi initiatief is de kanjerketting.
  Dat er nog maar veel roze kralen mogen volgen!
  (((KNUFFEL)))
  Jessica

  Reply
 6. Dorette

  Ik wist het al van de kralenketting. En toen vond ik het al een prachtig initiatief.
  Zo zet je iets negatiefs om in iets positief. Ik hoop dat de ketting van Xena knalroze gaat worden.

  Reply
 7. Ingrid

  Wat een ontroerend en confronterend filmpje. Je weet natuurlijk dat ze veel voor haar kiezen gaat krijgen, maar als je dan die hele lange ketting ziet, moet je toch even slikken. Ik vind het wel een heel mooi iets, een soort van dagboek.

  Lieve Xena, ik hoop dat de ROZE kralen mogen overheersen in jouw ketting en dat hij niet heel lang hoeft te worden!

  Reply

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *